Coafor

Cele mai bune servicii de coafura.

FA O REZERVARE
Epilare definitiva

Cea mai buna epilare definitiva din zona

FA O REZERVARE
Cosmetica

Cele mai bune servicii de cosmetica.

FA O REZERVARE
Make Up profesional

Cele mai bune servicii make up.

FA O REZERVARE
Salon de infrumusetare profesional

Red Salon Auchan Vitan este optiunea ideala!

Red Salon Auchan Vitan reprezinta alegerea ideala in materie de salon de infrumusetare, acesta fiind extrem de apreciat de catre fiecare persoana care a avut ocazia sa ne treaca pragul cel putin o data.

Fiecare dintre noi merita cel putin o data pe luna un rasfat total pe care il puteti obtine, bineinteles, doar la acest salon de infrumusetare din Auchan Vitan. Aici, nu doar personalul este unul bine pregatit, ci si aparatura sau echipamentele cu care este dotat salonul sunt unele performante si moderne astfel ca serviciile sa fie furnizate in acord cu cele mai inalte standarde.

Salonul nostru este pozitionat in centrul comercial Auchan

De ce Red Salon Auchan Vitan?

Serviciile care se regasesc in oferta noastra au fost special create cu gandul si obiectivul de a satisface nevoile si dorintele fiecarei reprezentante a sexului frumos, dar nu numai. Iata cateva dintre tipurile de servicii de care veti putea beneficia, trecandu-ne pragul: servicii de cosmetica, manichiura-pedichiura, coafura etc. Experienta indelungata si cunostintele in domeniul frumusetii sunt doar cateva dintre motivele pentru care merita sa optati pentru serviciile pe care le oferim. Aici veti gasi, de asemenea, toata ingrijirea si atentia de care aveti nevoie, si va veti simti confortabil intr-o atmosfera degajata, relaxanta si vesela.

Back to top