Locul tau cu stil

Fa-ti o programare la cosmetica in Auchan Vitan si profita de oferte!

Frumusetea este un deziderat al fiecarei femei, indiferent de varsta, iar ingrijirea pielii joaca un rol extrem de important in aspectul general. Asadar, ea trebuie rasfatata prin diverse proceduri cosmetice, astfel incat sa devina un aliat odata cu trecerea anilor. Acnee, piele deshidratata ca urmare a factorilor de mediu, depigmentare ca urmare a expunerii neprotejate la soare, riduri, sunt aspecte care iti pot afecta infatisarea si aspectul. Chiar daca frecventati salonul de cosmetica, specialistii nostri va recomanda sa respectati regulile de baza ale ingrijirii tenului: beti apa, nu uitati de hidratare si curatare, utilizati produse cu fotoprotectie si nu neglijati alimentatia si odihna, va asteptam cu drag. Va ateptam in cadrul unui salon modern, echipat cu dispozitive performante, dar si o gama variata de produse profesionale. Pentru mai multe detalii si programari, va rugam sa sunati la numarul de telefon din pagina de contact.

Cosmetica la Red Salon – un ritual de frumusete efectuat de profesionisti!

Un ten frumos si fara probleme necesita ingrijire de specialitate, pe langa produsele obisnuite pe care le folosim acasa. Un ten sanatos trebuie hidratat, purificat si curatat cu produse profesionale, care sa nu dauneze insa elasticitatii naturale a pielii.
In mod contrar, tenul poate avea de suferit prin aparitia ridurilor, acneei si a altor afectiuni asemanatoare. Specialistul careia ii incredintati ingrijirea tenului trebuie sa fie de incredere, sa aiba o baza profesionala solida si sa dispuna de aparatura de ultima tehnologie, precum si de produse profesionale eficiente, prietenoase cu pielea sensibila si delicata.
Red Salon va pune la dispozitie servicii de cosmetica in hypermarketul Auchan Vitan, unde veti fi intampinati de specialisti care se vor ocupa cu grija si atentie de problemele tenului dumneavoastra si care pot preintampina cu succes aparitia afectiunilor specifice tenului si varstei. Acestia utilizeaza aparatura performanta, special creata sa invinga problemele cu care va confruntati, dar si produse naturale, benefice pentru tratarea diverselor afectiuni ale tenului. Astfel, puteti beneficia de tratamente faciale care sa trateze afectiuni precum acneea, cuperoza, ridurile, deshidratarea, tenul uscat, tenul gras etc. Pe langa tratamentele efectuate la salon, specialistii nostri va recomanda si ce trebuie sa folositi acasa, pentru ca intreg ritualul sa fie efectuat corect si complet.

Reguli de ingrijire

Exista numeroase reguli de ingrijire pe care trebuie sa le respectam daca vrem ca aspectul tenului nostru sa fie perfect, asemenea frumoaselor vedete de pe copertile revistelor de moda si frumusete. Insa, cateodata, problema poate fi mai profunda, ceea ce ne face sa cerem sfatul unui cosmetician sau dermatolog, pentru a afla exact ce trebuie facut.
Referitor la regulile ce trebuie respectate, trebuie sa stiti ca unul dintre cele mai importante aspecte este cel al produselor nepotrivite pentru un anumit tip de ten. Fie ca utilizati creme inadecvate din punct de vedere al varstei, fie ca nu respectati cele trei tipuri de ten: gras, uscat si mixt, sau fie pur si simplu nu respectati regulile de alimentatie, toate acestea pot cauza probleme grave. VA ASTEPTAM CU DRAG IN CADRUL SALONULUI NOSTRU!