Locul tau cu stil

Make up profesional in Auchan Vitan la cele mai mici preturi!

V-ati gandit ca la evenimentul la care urmeaza sa participati, este necesar sa aratati impecabil? Trebuie sa aveti in vedere serviciile de make up profesional din Auchan Vitan pe care le ofera profesionistii Red Salon. Machiajul are capacitatea de a va transforma complet imaginea- intr-un sens negativ sau unul pozitiv – de aceea trebuie sa aveti grija ca atunci cand alegeti salonul la care mergeti pentru a va machia, sa fie unul profesionist si experimentat, capabil sa ofere servicii de exceptie.

Red Salon ofera servicii make up profesional in Auchan Vitan

Situat in hypermarketul Auchan, in zona Vitan din capitala, Red Salon se mandreste cu oferta de servicii excelente cu care isi intampina clientii. Make up-ul profesional este recomandat mai ales atunci cand doriti ca aspectul vostru fizic sa fie foarte mult imbunatatit deoarece urmeaza sa participati la un eveniment important: nunta, botez etc., iar voi nu va pricepeti sa obtineti aceleasi efecte ca un expert in domeniu. Fie ca sunteti personajele principale din poveste (mireasa, mama copilului botezat, nasa etc.), sau participati in calitate prieten, cunostinta etc., trebuie neaparat sa va asigurati ca imaginea voastra este una impecabila.

Make up profesional in Auchan Vitan – pentru ca sa stralucesti de fiecare data!

Produsele cosmetice pe care le utilizam sunt unele de calitate, ce rezista pe piele o lunga perioada de timp, ramanand in aceeasi intensitate chiar si dupa lungi sesiuni de dans care s-au lasat cu sudoare.
Culorile fardurilor vor fi alese in asa fel incat sa va avantajeze, in functie de tipul tinutei vestimentare, precum si in functie de preferinte, culoarea si formatul ochilor etc. Suntem o echipa de profesionisti pe care va puteti baza in orice moment, astfel ca avem convingerea ca nu veti pleca nemultumiti de la noi, ba dimpotriva, incantarea va fi maxima in ceea ce priveste rezultatul obtinut.

Red Salon – alegeti serviciile de make up profesional din Auchan Vitan oferite si nu veti regreta!

Motivele pentru care merita sa ne alegeti ca si persoane care contribuie la infrumusetarea imaginii voastre, sunt numeroase si va invitam sa le descoperiti. Fiecarei cliente care ne trece pragul ii aratam respect, comunicam cu ea in asa maniera incat sa neconvingem ca rezultatul va fi pe placul sau, din toate punctele de vedere. Imaginea va fi cu siguranta una pozitiva, iar atunci cand va veti privi in oglinda- va va placea ce veti vedea. Dam dovada deprofesionalism, seriozitate, eficienta si responsabilitate, fiind un specialist pe care va puteti baza faranicio problema.
Va invitam sa ne contactati fie telefonic, fie direct la salonul nostru din hypermarket-ul Auchan Vitan.