Red Salon Alexandru Obregia Nr. 7A

Pentru ca frumusetea conteaza

Am spus ca frumusetea conteaza, insa la fel de mult conteaza si ingrjirea pe care v-o oferiti voua insiva, pasind pragul unui salon specializat in frumusete de fiecare data cand puteti, cand va permiteti si aveti ocazia.

Va invitam sa treceti pragul salonului de infrumusetare din Obregia- Red Salon- si va asiguram ca veti iesi multumiti de fiecare data. Personalul noatru este unul competent, amabil, experimentat, orientat spre obtinerea rezultatelor dorite de clienti, flexibil etc.

Daca va doriti sa aratati impecabil sau sa descoperiti o modalitate prin care sa va relaxati, va recomandam sa veniti cel putin o data la Red Salon Obregia si va asiguram ca nu veti regreta.

Detalii...

Sunteti in cautarea unui salon de infrumusetare profesionist? Red Salon Obregia este optiunea ideala!

Serviciile oferite in cadrul Red Salon Obregia sunt variate astfel ca puteti opta pentru toate odata in momentul in care va decideti sa veniti. Va intampinam cu servicii de cosmetica, manichiura-pedichiura, masaj si coafura. Reusim sa ne pliem cu usurinta pe cerintele clientilor nostri si sa oferim sfaturi pertinente, care functioneaza cu adevarat pentru fiecare client sau clienta. Obtinem usor si rapid rezultatele pe care clientii nostri le asteapta, determinandu-i sa revina si cu alte ocazii pentru ca suntem buni in ceea ce facem.

De ce Red Salon Auchan Vitan?

In decursul timpului am reusit sa ne cladim o imagine excelenta in fata clientilor nostri tocmai prin prisma serviciilor de calitate pe care le oferim, dar si a preturilor avantajoase pe care le practicam. De asemenea, alte motive pentru care merita sa ne pasiti pragul sunt:

  • Echipa care isi desfasoara activitatea in cadrul salonului este una experimentata si amabila, flexibila si orientata spre obtinerea satisfactiei fiecarui client
  • Produsele de infrumusetare/ingrijire folosite aici sunt unele de calitate, compatibile cu normele aflate in vigoare in domeniul infrumusetarii
  • Ambientul din salon este unul reconfortant si relaxant
  • Salonul este amenajat modern, spre confortul clientilor nostri
  • Igiena este la ordinea zilei, precum si dezinfectarea tuturor aparatelor cu care se lucreaza
  • Rasfatul este complet, ba chiar sunt furnizate si anumite oferte de care trebuie neaparat sa profitati

Ai grija de tine! Vino la Red Salon Obregia!

Dupa zile stresante si agitate la locul de munca si acasa meriti cel putin cateva ore de rasfat- acestea pot consta in masaj sau alte modalitati de relaxare, care sa va confere puterea de a o lua din nou de la capat cu diversele activitati cotidiene- bineinteles tot la Red Salon Obregia!

De asemenea, aveti grija ca manichiura si pedichiura sa fie cat mai ingrijite si daca va place sa fie frumos decorate conform trendurilor actuale puteti opta pentru unghii cu gel, aplicarea de oja semipermanenta etc. Cosmetica fetei si a corpului este si ea importanta, nefiind vorba doar de machiaj, ci si de aplicarea unor tratamente in scopuri diferite: reintinerire, eliminare riduri, lifting facial etc.

Par perfect aranjat? Realizam coafuri inedite care sa va avantaje si sa fie in acord cu geometria fetei, tinand cont de evenimentul la care urmeaza sa participati. Va asteptam cu drag si va asiguram ca nu veti regreta!

Urmariti-ne pe retelele sociale: