Coafor

Cele mai bune servicii de coafura.

FA O REZERVARE
Masaj

Cel mai bun masaj din zona.

FA O REZERVARE
Cosmetica

Cele mai bune servicii de cosmetica.

FA O REZERVARE
Make Up profesional

Cele mai bune servicii make up.

FA O REZERVARE
Salon de infrumusetare profesional

Red Salon Obregia este optiunea ideala!

Serviciile oferite in cadrul Red Salon Obregia sunt variate astfel ca puteti opta pentru toate odata in momentul in care va decideti sa veniti. Va intampinam cu servicii de cosmetica, manichiura-pedichiura, masaj si coafura. Reusim sa ne pliem cu usurinta pe cerintele clientilor nostri si sa oferim sfaturi pertinente, care functioneaza cu adevarat pentru fiecare client sau clienta. Obtinem usor si rapid rezultatele pe care clientii nostri le asteapta, determinandu-i sa revina si cu alte ocazii pentru ca suntem buni in ceea ce facem.

Dupa zile stresante si agitate la locul de munca si acasa meriti cel putin cateva ore de rasfat- acestea pot consta in masaj sau alte modalitati de relaxare, care sa va confere puterea de a o lua din nou de la capat cu diversele activitati cotidiene- bineinteles tot la Red Salon Obregia!

In decursul timpului am reusit sa ne cladim o imagine excelenta in fata clientilor nostri

De ce Red Salon Obregia?

In decursul timpului am reusit sa ne cladim o imagine excelenta in fata clientilor nostri tocmai prin prisma serviciilor de calitate pe care le oferim, dar si a preturilor avantajoase pe care le practicam. De asemenea, alte motive pentru care merita sa ne pasiti pragul sunt:

  • Echipa care isi desfasoara activitatea in cadrul salonului este una experimentata si amabila, flexibila si orientata spre obtinerea satisfactiei fiecarui client
  • Produsele de infrumusetare/ingrijire folosite aici sunt unele de calitate, compatibile cu normele aflate in vigoare in domeniul infrumusetarii
  • Ambientul din salon este unul reconfortant si relaxant
  • Salonul este amenajat modern, spre confortul clientilor nostri
  • Igiena este la ordinea zilei, precum si dezinfectarea tuturor aparatelor cu care se lucreaza
  • Rasfatul este complet, ba chiar sunt furnizate si anumite oferte de care trebuie neaparat sa profitati
Back to top