Manichiura pedichiura la Red Salon Obregia!

O manichiura si o pedichiura impecabile pot fi obtinute doar apeland la servicii profesionale oferite in cadrul salonului nostru din Obregia.
In decursul timpului am avut onoarea sa colaboram atat cu reprezentante ale sexului frumos, cat si cu reprezentantii sexului tare, si suntem bucurosi ca am putut sa ne ridicam la nivelul celor mai ridicate exigente.

De ce servicii de manichiura pedichiura la Red Salon Obregia?

Pentru ca suntem o echipa competenta, iar salonul in care ne desfasuram activitatea si in care ne invitam toti clientii, majoritatea femei, pentru a le satisface necesitatile si preferintele in materie de infrumusetare, este unul frumos amenajat, si ne bucuram ca am reusit sa cream un spatiu confortabil si primitor in care acestia sa se relaxeze, sa se binedispuna si sa se simta ca acasa. Atentia, responsabilitatea, profesionalismul si seriozitatea cu care tratam fiecare persoana care ne trece pragul, dar si cele care au sa ne adreseze diverse intrebari referitoare la serviciile pe care le furnizam, sunt la ordinea zilei si se respecta in fiecare colaborare. Tot ce trebuie sa faceti pentru a va convinge de toate beneficiile unei colaborari cu noi, chiar si atunci cand vine vorba de manichiura pedichiura, este sa ne contactati la salonul din zona Bd. Al. Obregia.

Ce presupun serviciile de manichiura pedichiura de la Red Salon Obregia?

Unghii frumoase inseamna cuticule ingrijite, forma placuta a unghiilor, infrumusetare cu oja si modele deosebite, fie din gel special, fie cu oja semipermanenta. In functie de preferintele si necesitatile fiecareia dintre voi, personalul nostru va realiza exact operatiunile care va intereseaza, cu scopul de a obtine rezultatele dorite care, cu siguranta, vor fi apreciate atat de catre voi, cat si de celelalte persoane care le vor privi.

Manichiura pedichiura la Red Salon Obregia!

Am tot amintit de manichiura, insa pedichiura este la fel de importanta, poate chiar mai importanta,mai ales pe timpul sezonului cald, cand aceasta este expusa la vedere, femeile obisnuind sa poarte sandale si incaltaminte decupata. Ingrijirea pedichiurii, la fel ca si cea a manichiurii, trebuie sa se realizeze cu produse de calitate, iar specialistii Red Salon sunt capabili sa o faca cel mai bine pentru ca detin experienta si cunostintele necesare pentru a satisface chiar si cele mai exigente asteptari.

Red Salon – intotdeauna alegerea perfecta

Salonul nostru de infrumusetare de pe Bd. Al. Obregia vine in intampinarea voastra cu o serie de servicii de exceptie, pentru a va ajuta sa va mentineti sau recuperati frumusetea. Acestea sunt: cosmetica, manichiura pedichiura, coafura, frizerie etc.
Va asteptam cu interes solicitarile si vizita pentru a va convinge de beneficiile alegerii serviciilor noastre. Clientii nostri au fost de fiecare data multumiti atat de calitatea serviciilor, cat si de abordarea personalului nostru. Nu ezitati sa ne contactati! Va asteptam cat mai curand, cu promisiunea ca in salonul nostru accentul se pune pe satisfactia clientilor.